Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szlovák bankba érdemes eurót...

Iboly2 kérdése:

Szlovák bankba érdemes eurót (20000) berakni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 28. 09:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ellenben lemaradt, nagyon rossz kamatot adnak magyar euró állampapír sokkal jobb csak úgy megjegyzem.
2021. máj. 28. 17:52
 22/25 anonim ***** válasza:
20. egyetlen hozzászóló írta, hogy nem lehet és senki nem írta, hogy meg kell szöntetni.
2021. máj. 28. 21:08
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem folyószámlát nyitnék! Budapesti nyugdíjas vagyok.Azért gondoltam szlovákiára mert ott euró a fizetőeszköz és közel van.

Esetleges halálom esetén a gyerekeim hozzáférnek a megtakarításomhoz?

2021. máj. 29. 08:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Itthon is kell bankban megtakarítási számlához folyószámlát nyitni, ott sincs másképpen. Viszont ha csak azért akarod, mert ott euró van, azért nem kell Szolvákiáig menni, itthon is tudsz eurós bankszámlát és megtakarítási számlát nyitni. Vagy rakhatod eurós állampapírba (PEMÁP) is, akkor még bankszámla se kell számlavezetési díjjal.

Hozzáférnek akár Szlovákiában, akár Mo-n van.

2021. máj. 29. 12:47
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Áá most már értem, miért ennyire vilagtalan...
2021. máj. 29. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!