Babaváró tb igazolás?
"A tb igazolást kiállító szervtől azt az információt kaptam"
Pontosan melyik ez a szerv? Nem kell külön több helyről beszerezni az igazolást...nem is lehet, az oktatási hivatalnak semmi köze ehhez.
Adtál be egyáltalán tb igazolás igénylést? Ha nem, add be!
Tehát akkor kaptál egy igazolást, hogy nincs meg a 3 éves tb jogviszonyod, ugye? Ha egyetemmel együtt meglenne, akkor kiadják az igazolást.
Nappali tagozatos voltál? Volt passzív féléved? Valószínűleg ott lesz valami bibi, hogy miért nem számít a tanulmányod.
Látják a tanulmányi adatokat is, hülyeséget mondott az ügyintéző.
Semmilyen dátum nem lesz rajta, annyit igazolnak, hogy van 3 év tb jogviszonyod. Azt sem veszik külön, hogy miből van, nincs feltüntetve, hogy suli vagy munkahely.
Tisztelt Cím/Tanulmányi Osztály!
Hatósági bizonyítvány kiállítására irányuló kérelmet terjesztettem elő egy támogatás megigénylése céljából.
Azonban a hatósági bizonyítvány kiállítására akkor kerül sor, amennyiben a felsőfokú oktatási intézményben megszűnt, nappali tagozatos hallgatói jogviszonyomat igazoló irat másolatát megküldöm a Főosztályhoz 15 napon belül.
Kérem legyenek szívesek igazolni azt, hogy én XY (született: ...
év....hó ...nap, helye, an: xy lakcím: xy) ..
év....hó ... napjától ..
év....hó ...napjáig a ....... Egyetem ...... Kar .......Szak nappali tagozatos tanulója voltam.
A keletkezett - jogviszony igazolásáról szóló -iratot kérem legyen szíves a ......e-mail címre megküldeni.
Segítségét előre is köszönöm!
Tisztelettel: xy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!