Szerintetek nincs egy kicsit túltolva a PayPal biztonsági beléptetése?
Azt eddig is értettem, hogy egy külön fizikai eszköz nagyobb biztonság, nem az a baj, hogy nem értem, csak szerintem túlzás. Én sem azt mondom, hogy egy sima jelszó legyen elég, csak szerintem picit túlzás, hogy telefon nélkül semmilyen mód nincs arra, hogy hozzáférj a saját fiókodhoz. Valami megoldást azért erre találhatna a PayPal, mert értem, hogy így biztonságosabb, de az érmének van egy másik oldala is...
Nyilván nem mi fogjuk ezt eldönteni, csak érdekelt az emberek véleménye.
Az email-es megerősítés azért nem játszik, mert nem biztonságos
Számtalan ember van aki ugyan azt a jelszót használja mindenhol. (email+paypal..)
Van lehetőség arra, hogy gépről lépj be mindenféle telefonos megerősítés nélkül.
Menj a 'Biztonság' ablakra, majd kattints a 'Kétlépéses ellenőrzés' fülre
Itt tudsz választani két opció közül
SMS megerősítés és hitelesítő alkalmazás.
Választ a hitelesítő alkalmazást, töltsd le az 'authy' nevű hitelesítő alkalmazást, ez mobil és PC-re is működik.
Telefonnal kell scannelni a QR kódot először, de ezután ha a gépedre letöltöd az alkalmazást, akkor a megerősítő kódokat onnan is látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!