Küldtek új bankkártyát de mégsem?
Nem járt még le a bankkártyám, 2 évig jó még.
Állitólag küldtek nekem új kártyát, nem tudom minek. Állandóan küldik az smst, emailt, hogy ápr.30ig érvényes a másik kártya, aktiváljam az újat.
De nem küldtek.
Most menjek be? És kifizettetnek velem egy új kártyát feleslegesen?
Dél takarékról van szó.
A Takarékbank Zrt. új bankkártyákat állított ki azoknak, akiknek olyan kártyájuk volt, amit a szolgáltatásuk közül kivezetnek.
Nem kell érte fizetni, de tényleg lejár a régi kártya és nem fogsz tudni vele fizetni.
Ha nem kaptad meg, akkor sürgősen menj be a bankba intézkedni. Egyáltalán kapnod kellett volna új kártyát?
Kaptam elvileg. Nem tudom, mi értelme van, ha jó még a régi, de hát ez van.
Tegnap bementem, elintéztem. Küldenek majd mégegyet, amit remélhetőleg meg is kapok.
A régi kártyám már nem is jó, úgy hiányzik, én kártyával szeretek fizetni, nem szórakozni a pénzzel ☺️
"Nem tudom, mi értelme van,"
Leírtam: Értelme nincs, de viszont egyes bankkártyák használatát a szolgáltatásaik közül kivezetik és egy más típusú kártyát vezetnek be helyette. Ezért történik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!