Így megkapnánk a babavárót?
TB jogviszony páromnak nimcs meg, mert alláskeresőin volt 2x is.
Olyat lehet, hogy engem vesznek figyelembe (5 éve egyetemista vagyok megszakítás nélkül) a jogviszony kérdésében?
Mennyi jövedelem kell a maximális 10 millió összeg megkapásához? 165 ezer ft nettó elég hozzá? 50 ezer lenne a törlesztőnk. Lenne nyártól egy diákh£tel plusz (500 ezer - 11 ezer havonta) de azt kifizetnénk belőle. Más hitelünk nincs.
Köszönöm előre is!
Egyikőtök tb jogviszonya elég, de nem tudom, az egyetemet minek számítják. Az álláskeresési viszont nem kizáró ok, én is úgy kaptam meg az igazolást, hogy a jelenlegi munkahelyemen előtt, ami 2 éve tart, másfél hónapot álláskeresésin voltam, ami előtt dolgoztam. Ha nincs 30 nap megszakítás, akkor beleszámít.
Nettó 165 ezer összjövedelemre viszont szerintem kb semmit nem kaptok, a 10 millió biztosan kizárt. Ha kifizetitek a két hitelt, marad 100 ezer forintotok, szerintem ezt nem kockáztatja meg a bank.
#1. Ki mondta hog 3 gyermeket szeretnénk? A babavaró nem kötelez arra hogy 3 gyereket vállalj. 1 kell 5 éven belül hogy kamattámogatás érvénybe lépjen. Nem szeretnénk 3 babát egyébként.
#2 Köszi a választ! A párom fizuja 165 ezer, az enyém 240. Összeadják? Most igényeltük a TB jogviszonyt - majd meglátjuk.
Igen, max a fizutok 50%-ig hitelez a bank, de a hitelbírálat majd eldönti, hogy konkrétan mennyi.
Nézik mindkettőtök fizuját, hiszen közösen veszitek fel a hitelt. A nettó 400 már mindenképpen jobban hangzik. Házasok vagytok egyébként? Csak mert párodként hivatkozol rá, nem férjed/feleségedként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!