OTP Smart számlacsomagnál ha lesz fizetésem "megszűnik" a számlavezetési díj? (lent)
". 2016.12.12-ét megelőzően kötött Junior szerződések esetén:
3.1. A Junior ügyfél 24. életévének betöltésekor az OTP Bank 2010. március 26-a után a számlát automatikusan az
OTP JUMP számlacsomag feltételei szerint kezeli, és a JUMP számlacsomagra vonatkozó, mindenkor hatályos
Hirdetményben megjelent díjtételeket számolja fel.
3.2. Amennyiben a Junior ügyfél 24. életévét 2008. január 25. és 2010. március 26. között érte el, akkor a Tempó
számlacsomagra vonatkozó feltételeknek és díjtételeknek megfelelően, ha 2008. január 25-ét megelőzően
töltötte be a megnevezett korhatárt, akkor a Lakossági forint folyószámlára vonatkozó feltételeknek és
díjtételeknek megfelelően kezeli a továbbiakban az OTP Bank a számlát.
4. 2016.12.12-én vagy azt követően kötött Junior szerződések esetén: amennyiben a Junior ügyfél betöltötte 18.
életévét, az OTP Bank a számlát automatikusan a Bázis számla feltételei szerint kezeli és a Bázis számlára
vonatkozó, mindenkor hatályos Lakossági Bázis és Junior Számla kamatairól és díjairól Hirdetményben megjelent
díjtételeket számolja fel."
"OTP-s vagyok, és nem szeretnék bankot váltani. Ha valamivel olcsóbb is, nem éri meg a hercehurca." Ha 24 évesen ezt mondod, mi lesz később? Nem gondolnám, hogy olyan bonyolult lenne számlát nyitni máshol, hogy megérje egy rosszabb szolgáltatást igénybe venni.
Ha pedig valóban nem éri meg a "hercehurca", akkor ne csinálj semmit. Áttesztnek valahová, ahogy #8 is írta. Az OTP-nél bármit el akarsz intézni, az kb. mindig hercehurca, így egy csomagváltás esetében is. Tapasztalat. (Miután megszűnik a Junior kedvezményem, azonnal le fogom záratni a számlám.)
A Gránit Banknál mindent lehet online intézni, van feltételtől függetlenül ingyenes számlavezetés, a kártyadíj minimális. Ha nincs jövedelmed, a Gránit és esetleg a MagNet a legjobb opció. Ha van jövedelmed, akkor pedig a Bankmonitor kiszámolja, hogy mivel jársz a legjobban.
A Gránitnál van pár dolog, amitől tartok. Pl egyre több a visszaélés, és az, hogy mindent csak online lehet intézni, még több lehetőséget ad rá. Tudom, hogy hülyeség, alig járok bankba, de engem pl. megnyugtat, hogy OTP fiók kb minden sarkon van, ha mondjuk egy nagyobb összeget kellene kivennem valamikor készpénzben valami miatt. Oké, valószínűleg sose lesz rá szükség, de engem megnyugtat a tudat.
Most az OTP Smartot nézem, mivel minimálbér fölött lesz a fizetésem, így ott is ingyenes a számlavezetés.
Bár, mivel 280 felett lesz a fizetésem, ha minden igaz, akkor lehet, hogy nyitok egy Bajnok számlát a Gránitnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!