Nem mindegy melyik ország, milyen város, mekkora a kamat és a törlesztő, és mennyire biztos a munkahelyem, van e stabil párkapcsolatom, illetve akihez tudok fordulni ha bármilyen gond van.
2021. ápr. 3. 16:44
3/9 anonim válasza:
Nem tudom melyik országban élsz, melyik városban és ott milyen cégek vannak, mire lehet számítani az ottani munkaerőpiacon.
De alapvetően most nálunk, Magyarországon érdemes hitelt elfelvenni, mert alacsonyak a kamatok, és nem fognak így maradni örökké. Másik oldalról pedig nem mindegy mik a lehetőségeid. 40kEur azért durván 15M Ft, annak a törlesztője sem kevés már. Tudnád fizetni? Stabil a munkahelyed?
2021. ápr. 3. 16:59
4/9 anonim válasza:
Én 30% önerőt összegyűjtöttem és 70% hitellel vettem egy lakást (szintén panelt). Stabil mu kahely mellett vágj bele. Javaslom, hogy fél évi törlesztőrészlet legyen tartalékban ki tudja mit hoz az élet.
2021. ápr. 3. 17:21
5/9 anonim válasza:
Attol fugg. Tudod a penzed ugy forgatni/befektetni hogy tobbet hozzon mint az ha lakast veszel? Ha nem akkor vegyel lakast. Ha igen akkor ne.
Persze itt meg bejon h spekulalhatsz ingatlan ar esesre novekedesre stb... A lenyeg ha hulye vagy ahhoz hogy eldontsd megerie venni akkor venni kell
2021. ápr. 3. 18:15
6/9 anonim válasza:
Panelért nem adnék pénzt, nem, hogy még hitelt vegyek fel rá. A tervezett élettartamuk végéhez közelednek. A németek már bontják vissza őket.
2021. ápr. 3. 18:41
7/9 anonim válasza:
Huh én panelban lakom, nagyon erős ház. Egy régebbi téglaházon érződik hogy rogyadozik, felázik de a vasbetont kb lerombolni is alig lehet. A vezetékeket áthúzták, ablakok kicserélve, liftek felújítva, szigetelés, fűtéskorszerűsítés megvolt. Hamarosan jön a napelem a tetőre. Nem hinném hogy ezeket egyhamar visszabontják. Németországban is inkább esztétikai okokból. A vasbetonnál erősebb nincsen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!