Gépkocsinyereménybe érdemes pénzt betenni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 08:53
3/15 anonim válasza:
Ha akarsz évi 3 százalékot bukni, cserébe talán nyerni egy autót, akkor igen.
4/15 anonim válasza:
Nekem van egy 50.000 címletűm. Nyilván nem hiszek a csodákban, de tudom nélkülözni azt az összeget, meg a spórolt vagyonom többin nagy része más formában van.
5/15 anonim válasza:
Kicsivel rosszabb,mint a kamatozó lekötések, de lényegesen esélyesebb, mint a lottó.
6/15 anonim válasza:
Nem, nem érdemes. Közel nulla hozamból sorsolnak autókat, akkor már sokkal jobban jársz, ha pmápot veszel, a kifizetett hozamokból meg lottót.
7/15 anonim válasza:
Úgyse nyersz, a bépített haverok fogjál megnyerni, nyilván én is így csinálnám, ha ilyet működtetnék.
8/15 anonim válasza:
@14:18
A beépített haverok akik 35 milliós 7-es BMW-kkel járnak, azok majd biztos az 1.0L-es Toyota Aygo-kért fognak tolongani. Persze. :)
9/15 anonim válasza:
"A beépített haverok akik 35 milliós 7-es BMW-kkel járnak, azok majd biztos az 1.0L-es Toyota Aygo-kért fognak tolongani. Persze. :)"
Akartam is írni, hogy ezen a sorsolásokon általában a leghaszontalanabb, fapados autókat sorsolják, amik kis túlzással ingyen sem kellenének.
10/15 anonim válasza:
Éppen ezért tudnak olyan autókkal járni, mivel van eszük.
Ha van lehetőségem ellopni vagy elcsalni egy új autó árát, inkább úgy intézném, hogy az 5 millás új kocsi haverhoz kerüljön és visszaad belőle valamennyi pénzt. Én a sok hülye által keresek sok pénzt, aki részt vett a sorsoláson + a kocsiból is kapok vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!