Paypalra hogyan lehet pénzt küldeni?
A testvérem tartozik nekem és mondtam neki hogy nekem csak Paypal számlám van. Ő a saját bankszámlájáról küldené nekem netbankon keresztül. Bankszámlám nincs,tehát az nem opció hogy arra küldi aztán én onnan Paypalra.
Hogyan lehet így pénzt küldeni?

Alap esetben ehhez neki is kell egy PayPal account és ahhoz hozzárendeli a bankkártyáját.
Van olyan, hogy "PayPal egyenleg feltöltése utalással". Ez értelemszerűen arra lenne való, hogy **magadnak** tudsz PayPal-ra utalni, de nyilván más is tud a te számládra. Megadod neki a paramétereket és csinálja. Pár nap az átfutás.
Ezzel együtt ha még soha nem csináltatok ilyet akkor én nem kísérleteznék ezzel. Illetve akkor csak óvatosan.

Nekem is van paypalom, az ebayre tartom nagyon ritkán. A lényeg, bemegyek a bankba, viszem a paypal számlaszámomat, személyimet, és befizetem a pénzt a saját számlámra. Gondolom, most kissé nehezebb a vírus miatt személyesen a bankba menni, de ha nyitva vannak, akkor hajrá.
Kissé fura a számomra, hogy ha személyesen tudok befizetni, akkor utalni miért nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!