OTP junior bankkártya PIN kód hány számjegyű?(amit az ATM-nél is megkell adni)
Figyelt kérdés
Amikor voltam bent a banknál számlát csináltatni,csak három jegyű kódot kellett meg adnom.Az lehet a kártyám PIN kódja, vagy az minden esetben négy számjegyű?2021. márc. 17. 11:09
1/9 anonim válasza:
Ez biztos?
Én úgy tudom hogy a bankkárty pin kód 4 jegyű.
2/9 anonim válasza:
4-jegyű. Az a kód máshoz kell. Pl telefonos ügyintézéshez.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ha felhívom őket megtudják nekem mondani hogy mi a PIN kódom?
2021. márc. 17. 12:11
6/9 anonim válasza:
Kétlem hogy telefonon bemondásra PIN-kódot kiadnának.
7/9 anonim válasza:
Biztosan nem mondják meg, sőt, ők sem tudják. Az a kártyával együtt lett legyártva és kiküldve egy automatizált rendszerben. Soha, senki nem látta a kódot rajtad kívül.
8/9 anonim válasza:
Be fog kelleni menj a bankba es uj kodot kerj. Az ilyent telefonba nem mondjak el
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. márc. 17. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!