Otp junior számlával lehet utalni???
Hogy mit jelent azt passzolom. Nem vagyok szakértő.
Otp junior számlám van, szoktam utalni és fizetni is néha online, engedi, nincs ezzel gond.
Menj be egy OTP fiókba.
Két lehetőség van: Az első, hogy a frissen nyitott számlánál valamit nem állítottak be. Erre elég kicsi esély van.
A másik ami nagyon valószínű:
Az OTP pár éve kicsit visszalépett az online fejlettségben, azért, hogy pénzt vasalhasson be a junior ügyfeleitől.
A junior számla esetén a netbank akkor van ingyen, ha csak lekérdezésre lehet használni. Ha utalni is akarsz róla, akkor a netbanknak van valamennyi díja.
Be kell menni a fiókba és olyan netbankra váltani ahonnan enged fizetési műveleteket is végezni.
"A junior számla esetén a netbank akkor van ingyen, ha csak lekérdezésre lehet használni. Ha utalni is akarsz róla, akkor a netbanknak van valamennyi díja."
Ez így önmagában nem állja meg a helyét: netbankos lekérdezésünk van, utalni is lehet, de ettől még a netbanknak nincs havonta díja, sem a számlavezetésnek. Az viszont igaz, hogy az utalás piszok drága.
Kérdező, én is azt javaslom, hogy menj be a bankba, nézesd meg, mi lehet a gond - lehet, hogy egyszerűen csak nem kötöttél netbankos szerződést - azt ugyanis külön kell kötni.
És ha már ott vagy, azt is nézesd meg, nyilatkoztál-e a havi max 2x felvehető max 150 ezer ft ingyenes készpénzfelvételről? ha nem, akkor azt is csináltasd meg.
Utolsó, te nyilván nem Junior vagy.
Juniornál már évek óta így van ahogy a 3. válaszban írtam.
5-ös, a Juniornak kétféle számlavariációja van - csak ezt nem szokták az emberek orrára kötni, hanem kapásból a "fizetősbe" teszik - és ezt nem, nem az utóbbi években csinálják, hogy "visszaléptek", mert kb. 6 éve is így volt.
Az egyiknél levonnak havi kb. 180 ft-ot, gondolom ebben vagy Te, a másiknál VALÓBAN INGYENES a netbankos lekérdezés és a számlavezetés - viszont az utalás roppant drága.
Ha nem hiszel nekem, "Menj be, kérdezd meg!" (idézet egy reklámból :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!