Hogy van pontosan az a szabaly hogy inkasszoval terhelt bankszamlarol is fel lehet venni bizonyos osszeget, s mekkora ez az osszeg?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 13:46
11/17 anonim válasza:
A tartozást ki kell fizetni. Minél tovább húzódik annál több lesz.
Ennek mi értelme?
12/17 anonim válasza:
Aztan majd letiltjak a nyugdigbol/fizetesbol, meg utalas elott.
13/17 A kérdező kommentje:
Majd? Hogyne. Legalább hulyeseget ne irj.
2021. márc. 3. 19:35
14/17 anonim válasza:
Kérdező, már bánom, hogy segítettem neked (én írtam a 28.500-at)
Úgy látom, Te kijátszani akarod a szabályokat, ha ezt tudtam volna, nem segítek.
Csak szólok: attól, hogy az inkaszózást kijátszod, a tartozás megmarad, a kamatok meg közben szépen nőnek, majd később a végrehajtó is megjelenik, ha nem tud inkasszózni és viszi az elérhető tárgyakat, ha nincs, akkor a lakást, stb.
Nem érdemes "kekeckedni"...
15/17 A kérdező kommentje:
Neked se artana normalisan utana olvasni ennek
2021. márc. 4. 01:00
16/17 anonim válasza:
Kérdező, én nem fogod utána olvasni, ugyanis és nem szoktam kijátszani a rendszert és nem vágom magam alatt a fát. Sajnos egyszer bekerültem egy olyan szituációba, amikor még 30 ezer ft-ot sem tudtam kifizetni és évekkel később levonták. Jogos volt, nem próbáltam menekülni ellene - ennyi.
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor megis ismered a folyamatot. De akkor miert teszel ugy mint aki nem ismeri? Es miert irsz nekem kijatszasrol? Ezt azzal a trollal kéne megbeszelnef aki ezt kitalálta
2021. márc. 4. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!