Érdemes MÁP+-t több részletben venni?
Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy az idő előtti visszavásárlási feltételek szinte túl szépnek tűnnek. 0,25%-ot vonnak le, de ha érforduló után 5 napon belül kiveszed, akkor meg díjtalan.
Most azon gondolkodom, hogy érdemes-e mondjuk egy 10 milliós vásárlást 1 hetes eltolódásokkal megejteni mondjuk 2-3 részletben. Hiszen ha megszorulnék mégis, akkor nem kell idő előtt az egészet kivennem, hanem csak egy részét.
Vagy ez úgy működik, hogy ha egybe raktam be 10 milliót, akkor is lehet azt mondani, hogy én 10 millióból csak 1 milliót vennék ki idő előtt és a többi háborítatlanul marad és a kamatok se vesznek el?
2021. márc. 3. 13:04
1/2 anonim válasza:
Nem kell az egészet kivenned akkor sem, ha egyszerre fizeted be. Annyit váltasz vissza, amennyire szükséged van.
2/2 anonim válasza:
Jól mondja az első, bármikor hozzá nyúlhatsz, nekem is van bent egy összegben vásárolt máp és a vírus helyzet miatt úgy alakult, hogy hozzá kellett nyúlni, nem az összeset vettem fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!