Miért küldtek két havi számlát?
Gondoltam csinálok egy új önéletrajzot, cvmaker.hu-ra esett a választás, ám mikor kész lett, kiadja, hogy fizetnem kell érte. 995Ft, mondom 1. nem a világvége 900Ft, 2. Egy csomó energiát és időt fektettem bele, szóval mindegy.
Erre fel, 7 nap után küldtek egy levelet, hogy a tagságom automatikusan meglett hosszabítva. "Szerencsére" addigra már nem volt pénz a számlámon, így még nem vont le semmit, de most lemondtam és kiadta, hogy sikeres a lemondás, ám vannak elmaradott számláim. 5.990Ft Február 27 dátummal, de kétszer ugyan ez. A végösszeg 11.980Ft.
De mire? Már az egy is felháborító, de mi az, hogy kétszer?
Az önéletrajzomat Február 19.-én csináltam.
A számla emlékeztető pedig ma (27.-én) jött.
Írtam nekik űrlapot, de kitudja mennyire foglalkoznak vele?!
Tele van helyesírási hibával az oldal is, meg amit kaptam E-mailek is. Mennyire lehet őket így komolyan venni?
Mit tudok még ezügyben tenni?

Na latod, ezert nem kell noname oldalaknak 1 forintot se adni :)
Hivd fel a bankod es szolj nekik h ez az oldal lehuzott es hogy tiltsanak minden tranzakciot

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!