2021-ben mikor folyósítják a diákhitel1-t?
Figyelt kérdés
A diákhitel weboldalát annyira átalakították, hogy nem találom ott ezt az adatot.2021. febr. 25. 16:39
21/37 anonim válasza:
Egy kicsit bosszantó, hogy egy csomó emberrel elhitették, hogy érkezhet hamarabb az összeg, mint 12.e.
22/37 anonim válasza:
Szerintem nem merik bejátszani, hogy max. holnap reggelig ne jöjjön... Akkor az félretájékoztatás, hamis infó - fel lehetne őket nyomni...
Én is regisztrálva vagyok a FIR-ben 3 hete, hogy a mostani szemeszterem is aktív... 3 hét alatt (pl.) csak elkezdték "bejelölni" maguknál, hogy kinek OK már a dolog! 👌
23/37 anonim válasza:
Legyen igazad. Ha 12-én utalnának se lett volna gond, hogy ha nem össze-vissza írják az e-mailekben, X-nek, hogy előbb lesz utalás, Y-nak, meg hogy csak 12-én. Ezért nem is érteni, hogy mi van most akkor.
24/37 anonim válasza:
Én is így gondolom, hogy inkább a legkésőbbi dátumot mondják.. Csak akkor miért nem egységes a dh központtól kapott válaszok.. Írják mindenkinek hogy 12-én utalás, és akkor maximum lenne egy kellemes meglepetés reggel, amikor csekkolod a számlád :D
25/37 anonim válasza:
3 an mar irtak tegnap es ma reggel is h megkaptak... hat erdekes
28/37 anonim válasza:
Hiteles forrásból tudom, hogy csak 12-én utalják.
29/37 anonim válasza:
Ahhoz képest többen is azt írták már megkapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!