Átváltott a Diakhitel státuszom folyósíthatóra, van esély, hogy hamarabb fognak utalni, mint március 12.?
Kaptam korábban egy emailt, hogy változás következik be a folyósítás szempontjából, viszont konkrétum nincs a levélben.
Tud valaki valamit erről?
Nekem február 17-én írták ezt vissza:
"Korábbi eljárásrendünk szerint március 12-én tudnánk legkorábban utalni Diákhitel1 és Diákhitel2 szerződések esetén, azonban az új eljárásrendünknek köszönhetően a 2020/21-es tavaszi félévtől ennél korábbi időpontban tudunk majd folyósítani, de erre is legkorábban a 2020/21-es tavaszi félévben március folyamán kerülhet majd sor. Várhatóan így március 12-ét megelőző márciusi munkanapon kerülhet folyósításra az összeg, de jelenleg még pontos dátumról nincs információnk."
Szóval nekem nem azt írták, hogy 12-én számítsak rá :/
Szerintem nem merik bejátszani, hogy max. holnap reggelig ne jöjjön... Akkor az félretájékoztatás, hamis infó - fel lehetne őket nyomni...
Én is regisztrálva vagyok a FIR-ben 3 hete, hogy a mostani szemeszterem is aktív... 3 hét alatt (pl.) csak elkezdték "bejelölni" maguknál, hogy kinek OK már a dolog! 👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!