Hogyan tudom kideríteni, hogy milyen oldalról vontak le pénzt a kártyámról?
Adobe creative cloud előfizetés. Ha ötleted sincs, hogy hol, és miért vettél ilyet, akkor nem sok lehetőséged marad, írsz az adobe-nak, vagy letiltatod a kártyád, és csinálsz másikat.
De vigyázz, mert a második kártyánál IQ tesztet fognak veled töltetni, és lehet, hogy nem fogod már megkapni.
Igazából van egy ötletem hogy hol adtam meg, de ott nincs elmentve a kártyám, Adobe creative ra pedig tuti hogy nem fizettem elő.
De köszi a kedves válaszodat.
A neten nem csak az ismerheti a kártyaadataid, akinek megadtad.
Sok év óta emiatt van a kizárólag online vásárláshoz használható virtuális kártya, webkártya; melyik bank hogyan nevezi.
Kétféle technikát használnak:
• egy elkülönített alszámla tartozik hozzá, csak az azon levő összeghez tud hozzáférni, ami alapesetben 0 Ft. A tulajdonos netbank használattal ingyenesen tud bármikor bármilyen összeget átvezetni az alszámlára. Ezt, célszerűen akkor teszi, ha fizetni akar vele.
• A kártya 1 Ft-os limiten áll. A tulajdonos netbank használattal ingyenesen bármikor emelni tudja a fizetési limitet. Ezt, célszerűen akkor teszi, ha fizetni akar vele.
A kártyának ugyanúgy van száma, van rajta név, lejárati idő, CVV kód; minden, amilyen adat szükséges a netes vásárláshoz.
Az éves díja két-, háromezer Ft; több bank elengedi az első éves díjat.
Na, ennek a kártyának az adataival szolgálja ki magát bárki. Legfeljebb arról jön SMS, hogy sikertelen fizetés történt … részére … összeggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!