Mit akar az intrum zrt tőlem?
Figyelt kérdés
Kiskorú vagyok, semmi nincs a nevemen, csak bankkártyám van. Ma kaptam egy ilyen sms-t, hogy T.Ugyfelunk!Kerjuk, tartozasanak rendezese erdekeben haladektalanul vegye fel velunk a kapcsolatot! Miért kaptam egy ilyen sms-t? Felmerjem őket hívni?2021. febr. 17. 15:08
1/9 Fsms válasza:
Hívd fel őket, és tisztázd, hogy miről van szó. A legkisebb kétség esetén küldj egy levelet tértivevénnyel, amiben megírod, hogy nem jogos a követelésük .
Ebben az esetben nekik kell bizonyítaniuk mindent.
2/9 anonim válasza:
A sim kártyád mióta van nálad?
Vagy vettek a nevedre valamit?
3/9 anonim válasza:
Ezt jobb tisztázni velük még úgy is, hogy kiskorú vagy és tudomásod szerint nincs tartozásod senki felé.
4/9 A kérdező kommentje:
Nincs a nevemen semmi. Azért küldhetnek ilyen sms-t mert a bankkártyám átment mínusz párszáz forintba? Mert mindig egybe leveszem a pénzem, és a kárytakezelési költség miatt átmegy mínusz 500-600 forintba. Máskor is ment már át mínuszba, de még soha nem kaptam ilyen sms-t. Erre az egyre tudok gondolni. 2 hét múlva fog pénz érkezni a számlámra. Addig lehet belőle valami nagyobb baj?
2021. febr. 17. 15:19
5/9 anonim válasza:
Nem, nem emiatt keresnek.
Több opció van:
-rossz számon kerestek valakit
-régen másé volt ez a szám és őt keresik, fél év után újra kiadják a telefonszámokat
-ha valamelyik szülőd néven van a sim kártya, akkor őt keresik
6/9 A kérdező kommentje:
A thome szolgáltatónál vagyunk, az én telefonom is apám nevén van, csak az ő száma 95-re,az enyém 96-ra végződik. Most jut eszembe, hogy valamelyik nap láttam valami lakásbiztosításos levelet, mert később lett feladva a csekk. Majd megmutatom neki az sms-t. Köszönöm a válaszokat.
2021. febr. 17. 15:47
7/9 anonim válasza:
Ilyen sms-t én is volt hogy kaptam ezer éve.
Úgy hogy semmiféle hitetelm, folyószámlám, nem volt és semmiféle megújuló díjas szolgáltatást nem vettem igénybe amiből adósságom keletkezhetett volna.
8/9 anonim válasza:
Én is kaptam tőlük egyet régebben, kb. tök új volt a szám. Gondolom összekevertek valamit, nem válaszoltam, azóta nem kerestek.
9/9 anonim válasza:
Érdekes, hogy itt teszed fel a kérdést miközben a szüleidet még meg sem kérdezted. Ha az ő nevükön van a sim akkor nyilván nekik szól az üzenet. 600 Ft-ért még nem hívnak behajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!