Revolut ingyenes számla csomagba milyen szolgáltatások tartoznak bele?
Nekem kb 1.5 misim van revoluton most ( tozsden ) Nem tiltott emg sose le, sztem megbízható. Ingyenes opcival kapsz par ingyen utalas 3 daytradet stbt a neten simman megtudod nezni mi jar hozza.
Ha meg megkerdi honnan van, bekuldesz egy bankszamla kivonatot azt le van tudva
Keress rá az interneten hogy hány meg hány ügyfél számláját tiltják le csak úgy.
A pénzmosás és terrorizmus finanszírozás elleni törvények rá is vonatkoznak de normális ügyfélszolgálat és személyi állomány híján nem tudja rendesen teljesíteni.
Ezért tiltják a számlát.
Nem tudsz hova bemenni intézkedni és a magyar bankfelügyelet sem fog tudni segíteni.
Ilyen helyen ne tárolj és ne fektess be pénzt.
Van aki erre azt mondja hogy kicsi az esélye.
Relatív. Mi a kicsi?
Oké mondjuk 1 ezrelék kicsi.
De jó lenne-e ha te lennél az 1000-ből az az 1?
Van sok valódi bank ebben az országban.
Már két éve használom és velem együtt rengeteg ismerősöm.. éves szinten azért 1.5-3 millió között mozog rajta pénz (persze nem egyszerre) van hogy havi szinten többször is töltök rá , utalok ... egyszer nem tiltottak le a számlát se nekem se ismerősömnek... szóval mert van pár ember , aki pórul járt az nem azt jelenti te leszel az... de ugye a rossz dolgok gyorsan terjednek :).
Öcsémnek volt egyszer egy kisebb problémája... írt az ügyfélszolgálatának és kb. fél óra alatt minden megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!