Takarékbank ATM-en hogy lehet az IPIN kódot beállítani? Akinek sikerült olyan írjon.
Nem :( hosszú leírni, de a lényeg, hogy végül egy ügyintéző azt, mondta, hogy az a funkció, még nem működik.. (Ezt egyébként nem jelezte semmilyen kiírás az ATM-nél)
Sajnos azóta se sikerült több próbálkozásra, már lejárt volna a kötelező ipin váltás időpont, de meghosszabították, azóta is voltam bent.., de most hétvégén valószínű újra próbálom..
A kolléga, aki más településen lakik és ott is van ATM, ott simán ment neki, ezért megpróbáltam újra, de itt akkor se..
Lehet persze én vagyok a béna, ezért most nem írok mást, de ha még mindig nem működik, akkor azért az eléggé gáz..
Siker!
A gond valószínű az én készülékemben van, illetve nem tudom, mert az IPIN megadás a billentyűzettel történik és én ott nyomtam le a bevitel/entert, mint szoktam normál PIN esetén, viszont most rányomtam a "bevitel" szóra a képernyőn és úgy ment, és meg is csináltam gyorsan.
Lehet, hogy írták is, hogy a képernyőn kell rányomni, nem tudom, de , hogy egyik részt itt, egyiket meg ott, bár lehet az itteni ATM hibája volt, azaz mindkét módon kellett volna működni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!