Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy a leg célszerűbb beváltan...

Hogy a leg célszerűbb beváltani 100 és 200 ft-t?

Figyelt kérdés
Az a baj, h már jó pár éve gyűjtöm, 100-ból 66 ezer, 200-ból 97 ezer jött össze. most olvasgattam és arra jutottam, h nem is éri meg gyűjteni... az is egy megoldás lenne, ha a számlámra tennék rá, akkor is levonnak belőle vhány %-kot? Esetleg melyik banknál lenne jó megkérdezni?
2010. aug. 16. 21:01
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom,hogy Pesten mi a szitu, de itt Zalaeegrszegen nagyon örülnek a boltok, ha bármi aprót viszek le nekik. nem hogy én fizessek azért, hogy beváltsák, hanem még ők köszönik meg, hogy vittem nekik. Persze egyik bolt sem fog kapásból 66 vagy akár 97 ezer ft-ot leperkálni, ezt csakis körsétával tudod megoldani vagy boltokba, vagy postán ahol a licit alatt adod oda, vagy kérd meg egyik-másik ismerőseidet, lehet, hogy ezer ft-onként de legalább szépen lassan jutsz papírpénzhez, amit pedig nekik adtál, a boltban letudják vásárolni.

2010. aug. 18. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!