Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol nyissak bankszámlát,...

Hol nyissak bankszámlát, (utaláshoz, pénzfelvételhez kellene, bankkártya díj, egyéb költségek) melyik a legjobb és legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Én most váltok unicreditre, átnéztem az összes ajánlatot, de ez valamivel jobb feltételeket nyújt, mint a többi.
2010. aug. 16. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:
2010. aug. 16. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha 26 év alatti vagy, akkor a legjobb : CIB Bank "Cibezz"-számlacsomagja!!!...

Ebben szinte minden díjmentes és nagyon jó szolgáltatásai vannak. Díjmentes a havidíja is!!!!

Ha elmúltál már 26 éves, akkor :

- Raiffeisen Bank "Lendület" számlacsomag (havi 700 Ft-ért egy csomó díjmentes szolgáltatás, elektronikus bankkártya díjmentes, havi 3 db ATM használat bárhol díjmentes)...

- K&H Bank "Emeltszintű elektronikus számlacsomag" vagy a "Zéró"-számlacsomag (havi 700 Ft-ért egy csomó díjmentes szolgáltatás, elektronikus bankkártya díjmentes, havi 4 db K&H-ATM pénzfelvét díjmentes)...

Minden szolgáltatást összehasonlítva ezek a legkedvezőbb ajánlatok!

2010. aug. 17. 04:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, az unicredit is ezt tudja (minden díjmentes, az utalás, a csoportos beszedési megbízás és a pénzfelvét is saját automatából - sőt, más automatából is ingyenes havonta 2 pénzfelvét), 549Ft-ért, vagyis havonta 150 Ft-al olcsóbban. A CIB nem a legjobb, én valóban mindent átrágtam, utána döntöttem az unicredit mellett. Első voltam.
2010. aug. 17. 07:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Erste Bank, Szemeszter csomag ha nem vagy még 25 éves... Az Unicredit nem jó, nincs normális fiataloknak szóló csomagjuk, és ott semmi sincs ingyen. A szemeszter csomagban minden ingyen van, és még a bankszámla kivonattal se zavarnak, email címre küldik.
2010. aug. 17. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
És honnan gondoljátok, hogy a kérdező még nem múlt el 25?
2010. aug. 17. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert 25 évesen az embernek, már minimum egy bankszámlája akad. Ha dolgozik vagy tanul..alapvető..na innen:P
2010. aug. 17. 18:14
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, 30 éves múltam!

Az Unicredit-nél melyiket kell választani? Köszi

2010. aug. 17. 19:45
 9/10 anonim válasza:

Én az Erste Szorgos számlát javaslom. Korábban Unicredit-es voltam, de ott hagytam őket, mert szinte szó nélkül megemelték a számla vezetési díjat majdnem a duplájára.

1 éven belül 3x emeltek, undorító.

2010. aug. 23. 12:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Az erste nagyon gáz, már bocs:(Szerintem nézd át a számlacsomagokat és az alapján dönts.) Én már a kezdetektől unicredites vagyok, és 549Ft a számlavezetési díjam, cserébe minden átutalás, csoportos beszedési megbízás és pénzfelvét ingyenes. Szeretem az internetes felületét is, és van saját ügyintézőm, ha megyek, előtte csak felhívom, így max. 10 percet kell várnom. Volt számlán régen az erste-nél is, de ég és föld a különbség (legalábbis az én esetemben) az unicredit javára.
2010. aug. 23. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!