Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi a teendő ha elfelejtettem...

Mi a teendő ha elfelejtettem az aláírási kódszavamat?

Figyelt kérdés
CIB banknál, netes átutalásnál kéri az aláírási kódszót, de elfelejtettem. :S
2010. aug. 16. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
az szívás, bankfiókban kell másikat kérni
2010. aug. 16. 18:42
 2/3 anonim válasza:
dehogy szívás... azt kell tenned, hogy előkeresed a giro számlaszámod középső 8 számjegyét, meg a telefonos titkos kódod. ezután felhívod a cib24-et, (06-40-242-242) és a lakossági ügyintézés, számlaügyintézésnél ezeket meg kell majd adnod, elmondja az egyenleged és ezekután felajánlja hogy kapcsolja az ügyintézőt. Miután kapcsolta, megkérdezed tőle hogy mi az aláírókódod, ő meg feltesz neked nagyon sok kérdést hogy beazonosítson stb.. És a lényeg hogy meg fogja adni neked a kódot. (saját tapasztalat én utalni akartam és én is elfelejtettem a sajátom..) Persze az is egy megoldás ha bemész a bankfiókba de ez kényelmesebb...
2011. febr. 14. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
második, biztos igazad van, de az tuti, hogy a kérdezőt ez nemigen foglalkoztatja így 8 hónap távlatából
2011. febr. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!