Erste vagy K&H bankot javasoljátok inkább? Hol nyissak számlát?
Erste.
Mindkettőnél voltam. Erste minden szempontból jobb én így tapasztalom.
Két közepes bank közül akarsz választani?
Az ERSTE nagyon lehúzós, mindig új díjak vannak.
Ajánlom a Gránit Bankot. Átlátható, nincsenek rejtett költségek.
Miért ne akarna kettő nagybank közül választani?
Miért mondod hogy közepes bankok?
Egyáltalán nem húznak le. Minden díj látható le van írva a hirdetményben.
Van valaki vagy valakik írt akik a Gránit Bankot orrvérzésig reklámozzák, mindenre azt vágják oda.
El kellene fogadni hogy nem mindenki akar sőt a nagy többség nagyon nem akar a Gránit Bankhoz menni.
Te attól még lehetsz ott.
Barátnőm K&H-s. Én Erstés vagyok. Diákszámlánk van. Az enyém olcsóbb és több szolgáltatása van. Talán csak a csoportos beszedés díja, meg az állandó átutalásé jobb a K&H diákszámlának. Az Erste ezen kívül gyorsabb a jóváírásokban és pénzleemelésekben. De ez csak a MI tapasztalatunk.
Ajánlom az ajánlatkérést náluk. Mindkettőnél húzol sorszámot lakossági számlanyitáshoz és adnak papírt, meg elmagyarázzák mi mennyi. Nem kötelező egyből számlát nyitnod náluk. Én anno végigjártam 10 bankot a városomban, és még online bankokkal is összevetettem az árakat, mire megtaláltam, hogy az Erste éri meg nekem a legjobban.
Sok mindentől függ, hogy melyik számodra a legkedvezőbb bankszámla.
Nézz meg egy pár hasonló oldalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!