Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Árverezés alatt álló ingatlant...

Árverezés alatt álló ingatlant olcsóbban megvenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kérdésem az lenne hogy van olyan hogy minimum ár alatt is meg lehet vásárolni az ingatlant?

A történet az lenne hogy kinéztem egy házat itt a közelben, gondoltam elmegyek mert veszíteni valóm nincs. Felhivtam azt az személyt akihez tartozik az árverés és mondta hogy nyugodtan oda lehet menni megnézni a házat és ha otthon vannak a benne lakók és beengednek akkor úgy is meg lehet nézni.

Szóval odaértem és a házat 1 óra alatt találtam meg pár kisebbség segítségével.. Akkora dzsungel van ott konkrétan hogy ez a nagy ház ki sem látszik, a szigetelés, az ablakok, ajtók, vezetékek meg amit eltudtok képzelni minden le van rombolva és el van lopva.. Egy szóval nagyon nagyon le van gyalázva ez a ház pedig az ügyvéd szerint laknak benne

Hogyan van ez? Minimum árból engedhetnek? Mert alapnak jó a ház. Kb. 20 éves ház.

2021. jan. 7. 13:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor nincs az hogy pl. mégegyszer felbecslik az ingatlant?"

Abban az esetben, ha már becsértéket közöltek az érdekeltekkel, és az árverést utána 2 éven belül nem írják ki, akkor bármelyik fél kérelmére az árverés kitűzése előtt a végrehajtó a becsértéket ismételten megállapítja.

Tehát ez kizárólag az érdekelt felek által tud csak működni.

Még az ad lehetőséget, ha nem kel el az ingatlan. Akkor a végrehajtó egy bizonyos minimális %-ig leszállíthatja az értékét.

2021. jan. 8. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!