Számlacsomagot kell váltani, ha lejár az OTP Junior kártyám?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és már nem tanulok, viszont még mindig junior kártyám van ami júniusban fog lejárni. Mi a teendő ilyenkor? Automatikusan küldenek majd egy másik kártyát új lejárati idővel? Vagy be kell menni mindenképpen. Elveszhet a számlámon levő összeg?2021. jan. 6. 12:03
1/3 anonim válasza:
Nem veszted el a pénzed, nekem is még a junior kártyám van, pedig már elmúltam 24 éves, csak a számla státusza nem junior.
2/3 anonim válasza:
Automatikusan kapod a cserekártyát. Az OTP Junior számlacsomagot éves korodig használhatod, aztán automatikusan áttesznek másik számlacsomagba.
3/3 anonim válasza:
Kevered kicsit a szezont a fazonnal. Juniur számlacsomagod 24 (?) éves korodig lehet. Ha a kártyád lejár, automatikusan kapsz újat, a pénzed pedig már csak azért sem tud elveszni, mert az a számládon van, te pedig kártyát kapsz másikat.
Mielőtt betöltöd a Junior felső korhatárát, fog küldeni egy levelet az OTP, hogy válassz másik számlacsomagot, és hogy ha nem teszed, akkor melyik csomagba tesznek át. Addig marad Junior.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!