1.300.000 Ft értékű Euro átutalása Forint alapú banszámlára mennyi költséggel jár?
Kb. mennyi költséggel számoljak, ha ennyi eurót szeretnék átutalni forint alapú Raiffeisen bankszámlára?
Hozzáértők válaszát várom egy körülbelüli értékkel.
A "banktól kérdezd" jellegű hsz-okból nem kérek!
Előre is köszönöm!
Kifejtenéd miért gondolod, hogy paranoiás vagyok? :D
A butát még értem, hogy a kérdés alapján te ezt így szűrted le.. :D
Nem vitatom, tényleg az vagyok a pénzügyi dolgokhoz, nem véletlenül tettem fel a kérdést. ^^,
Szerintem az nagyobb értelmi szegénységre (is) utal, hogy egy ártatlan, egyszerű kérdésből te azt vetted ki, hogy én bárkitől azt várom itt, hogy "maximálisan kielégítsék az igényeim". :DDD Ilyet max. a páromtól, de megnyugtatlak nem tartom őt sem efféle terrorban. :D
Bár gondolom nem hinnéd, mert paranoiás vagyok, és elvárom, hogy utánajárjon bárki, aki ezt a kérdést olvassa, minden velem kapcsolatos dolognak. xD
Köszi a hasznos beszélgetést! Jót szórakoztam! :D
Szép estét! :*
Mondjuk ugy nehéz válaszolni, hogy leírod HOVÁ akarod küldeni az összeget, de hogy HONNAN, azt nem...
A célszámla kb semmit nem befolyásol a költségek szempontjából, a forrásszámla viszont annál inkább.
Milyen bank, milyen számla (bár ha devizaszámla arra a legtöbb helyen nincs többfajta számlacsomag)
Belföld-külföld stb.
Ezek ismerete nélkül nem lehet sajnos semmit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!