Jelenleg mennyi megtakarított pénzed van?

32 vagyok, 425000 ft van takarékszámlán, 475000 ft magánnyugdíjpénztárban, kisfiamnak babakötvényben 500000 ft.
Mindemellett van még 2450000 ft diákhitelem és most készülök lakásfelújításra hitelt felvenni, szóval nem túl jó a helyzet.
Pedagógus vagyok.

számlámon van kb 1,2 M Ft a napi kiadásokra, befektetve 60 M zártvégű alapokban, ami havi kb 420.000 Ft osztalékot hoz az adók után
még kb 5 évig tervezek dolgozni x addig hízlalom a megtakarításokat, új pénzt már nem fizetek be, csak az osztikat fektetem be újra
utána már csak ebből élek majd, havi kb 500.000 ezret szeretnék kivenni belőle, hogy ne fogyjon el sosem

6 millió megtakarítás számlán, 700 ezer sima bankszámlán, 1,7 millió fundamentában. Lakás önerőre gyűjtünk.
26/N

1,1 millió maradt a folyószámlámon, most vettem a gyerekemnek egy kis lakást Budapesten.
Ezenkívül kb. 8 millió nyugdíj megtakarítás.
55/ nő

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!