Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Netes vásárlás, miért nem...

Netes vásárlás, miért nem tudok fizetni?

Figyelt kérdés

otp junior max számlám van, visa electron kártyával, amivel lehet a neten vásárolni, paypalom is van vele, eddig semmi gondom nem volt. Ma akartam vásárolni egy weboldalon, de állandóan azt írja ki, hogy a bank elutasítja a fizetést. A weboldal szintén elfogadja a visa electron kártyát azt is választom ki, aztán kitöltök mindent rendesen és sorry a bank elutasítja. Kb. 80ezer értékben vásárolnék a kártyán 90ezernél több van, tehát ez nem akadály. Azonkívül vásárlási napi limit fedezetig van, szóval elméletileg az se. Most akkor az oldal szar, vagy az otp variál?

Gyengébbek kedvéért újra leírom, hogy ne jöjjön ilyen válasz, hogy hát az otp juniorral nem is lehet mert otp junioros visa electron kártyával lehet neten vásárolni, már rég nem a dombornyomás számít, mint ahogy én is vásároltam már egy rakás dolgot a kártyámmal amerikából csak most szarakodik, de nem tudom vajon melyikkel lehet a baj.

2010. aug. 13. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már a bank felhívásos kategória.

Próbáld meg pár óra múlva, és nézd meg előtte, hogy biztos nem-e lett levéve róla a pénz.

2010. aug. 13. 14:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Délben fizettem be rá, pont ezért, hogy tudjak vásárolni. megjött az sms, hogy mennyi az egyenlegem, 15perc múlva itthon voltam és vásárolni akartam. Mindjárt eldurran az agyam, direkt összeszedtük a rendelést és befizettük a pénzt az én számlámra, mert én tudok vásárolni, erre tessék.
2010. aug. 13. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Meg kéne nézned most a netbankban hogy mennyi az egyenleged, és mi van kiírva napi limitnek(ha esetleg valamiért változott volna)...

Egyébként passz... szarakodik az OTP

2010. aug. 13. 14:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Elméletileg limit a fedezet. Nem telefonálgatok, hanem bemegyek akkor és megkérdezem mi a fene van, mert ez nagyon nem jól jön így ki.
2010. aug. 13. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
paypalt használsz vagy egyszerűen megadod az adatait a kártyának? Szerintem a dollár árfolyam miatt kicsúszhattál a keretből.
2010. aug. 13. 14:51
 6/10 A kérdező kommentje:
egyszerűen kártya. Fontban 79ezerre jön ki az otps magasabbik értéken. 91ezrem van.
2010. aug. 13. 14:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Már kipróbáltam, hogy egy-két cuccot kiszórtam a kosárból de úgy is elutasítja. Most felöltöztem és bemegyek, megkérdezem, mi az isten.
2010. aug. 13. 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Bizonyos bankoknál van ilyen, hogy biztonsági limit, ami független a tranzakció összgétől. Lehet vmi gebasz volt az első próbálkozásnál, a többit meg már a bank nem engedte. Mindenképpen hívd fel az üf.szolgálatot, mert a sikertelen kártyatranzakciókról mindig kap a bank egyfajta "válasz kódot", ami megmutatja az okát.
2010. aug. 13. 14:57
 9/10 A kérdező kommentje:
A vásárlási limit csak 50ezer volt, aminek a módosítása egy 3 napos átfutási idővel járt volna, de mondtam, hogy az nekem késő, így most beállítottak nekem egy über nagy vásárlási keretet, már le is tudtam adni a megrendelést. :) Köszönöm a segítségeteket!
2010. aug. 13. 16:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja igen, ez azonnal működik, de csak valami ideiglenes keret, egy napig jó.
2010. aug. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!