Ha sárga csekken a perforációnál elvált a feladóvevény teljesen a készpenzátutalási megbízásáról attól még elfogadják?
Figyelt kérdés
Zsebemben volt és szétvált...2020. dec. 26. 18:47
1/9 anonim válasza:
Nem, újat kell kérned. Vagy fizesd be neten.
2/9 anonim válasza:
A postán nem. De QR kóddal netbankból vagy Simple alkalmazasból simán be tudod fizetni. Ha kézzel írt, akkor meg átutalással.
3/9 anonim válasza:
nem értem. miért ne fogadnák el? én amikor a postán dolgoztam, ez sose okozott gondot...2 kis cafat cellux, azt átmegy a nyomtatón, utána úgyis szét kellett tépni... ez mind csak kis jóindulaton múlik.
4/9 anonim válasza:
3: lehet, hogy akkor így volt. Én pár hete akartam egy csekket befizetni, semmi baja nem volt, mégis 25 percig tartott, míg bevette a gép. Szarok már ezek az ezeréves masinák.
5/9 BlackSword válasza:
#4!
Mondjuk ha össze volt gyűrve, akkor lehet...
7/9 BlackSword válasza:
Valami baja csak volt, ha nem akarta bevenni a scanner...
8/9 BlackSword válasza:
Jajj, de megmondtad most... hány csekket vettél már fel eddig, vagy csak az észt osztod itt???
9/9 anonim válasza:
en napi 4-500 csekket vettem fel anno napi szinten. 6,5 évet húztam le pénzforgalmi ügyintézőként, meg utána főpénztárosként. hoztak olyan szakadt, kutyarágott csekkeket higy borzalom. volt amin a vasárnapi menü is rajta volt :D de ilyen, hogy elszakadt a perforáció mentén sose okozott problémát. a scanner meg ha nem tudta beolvasni, beütöttük kézzel alul ott van minden adat. mind csak ügyintézőn múlik mennyire akar jó fej lenni és segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!