Melyik bankba a legjobb folyószámlát nyitni?

Figyelt kérdés
Most a K&h-nál van folyószámlám, nem vagyok vele megelégedve. Nem a legjobb a kártyavezetési díj, a bankba nem az ügyfél érdekeit tartják szem előtt, szóval másik bankba szeretnék folyószámlát nyitni. Melyiket ajánlanátok?
2010. aug. 12. 16:11
 1/4 anonim válasza:
0%
Takarékszövetkezet a legjobb ilyen téren.
2010. aug. 12. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ez a kérdés nem ilyen egyszerű szerintem. Minden ember máshogy használja a bankszámláját és a kártyáját.

Ha sokat vásárol valaki kártyával, akkor el kell kerülni az OTP-t, mert egyedül ők vonnak le pénzt a kártyás vásárlásért.

Ha a készpénz kivét a sok, akkor olyan bankot érdemes választani, amelyiknek sok saját ATM-je van és olcsón adja a készpénz kivétet. Ilyen pl. az UniCredit, amit sokan arról ismernek, hogy havi 2 vagy több készpénzfelvét ingyenes, és emellett nem túl magas a számlavezetési díj.

De vannak egyéb szempontok, amik fontosak: használsz-e internet bankot, szoktál-e átutalni vagy rendszeres megbízásokat adni a bankodnak, stb.

A pszaf.hu oldalon találsz összesítést a különböző folyószámlák tulajdonságairól, amiben könnyen összehasonlíthatók az általad fontosnak ítélt tételek költségei.

Ha nem találod, írj bátran privát emailt.

Sikeres pénzügyeket kívánok!

2010. aug. 13. 10:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget:)
2010. aug. 13. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sem tudok dönteni. Nekem tudnátok segíteni??? 19,5 éves vagyok, én nem vásárolnék bankkártyával, sztem max, ha 2szer vennék ki vele pénzt. Nálunk OTP és K&H van, nem szívesen járnék át más városba intézni ügyeket, de érdekelni, hogy sztetek melyik számomra a megfelelő..
2010. szept. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!