Mivan akkor ha a külföldi bankom be csődölne?
Figyelt kérdés
Van egy német bankszámlám a Vivid ami mögött a Solaris Bank áll ezt ugye védi a német betétbiztosítási alap.
Na de ha tegyük fel be csődöl.
Német nyelvtudás nélkül menyek német országba kártalanításért vagy mi lenne ilyenkor?
2020. dec. 15. 20:33
21/27 anonim 

válasza:

Nagyszerű, akkor használd, senki nem mondta, hogy ne tedd.
22/27 A kérdező kommentje:
Mi mondta hogy azt mondtátok ne használjam? Engem az basz fel hogy felteszek egy kérdést erre sok okos jön, hogy egyáltalán minek használom.
Nem mindegy az nektek?😆 Nem ez volt a kérdés
2020. dec. 17. 20:18
23/27 anonim 

válasza:

Van az úgy, hogy emberek segítenek másoknak, tanácsot adnak. Aztán van, amikor mások ezen felháborodnak és okoskodni kezdenek. Ez van.
A kérdésedre meg kaptál választ többször is.
24/27 A kérdező kommentje:
Én háborodok fel?🤔 Érdekes felteszek egy kérdést erre jön az okoskodás eltudom dönteni magamtól is hogy mi éri meg nekem
2020. dec. 17. 20:28
25/27 anonim 

válasza:

Nagyon helyes, sok sikert és szerencsét! (lesz rá szükséged..)
26/27 A kérdező kommentje:
Mihez is kéne szerencse?😆
2020. dec. 17. 21:03
27/27 xswerdy 

válasza:

hát ahhoz, hogy ne menjen csődbe a bank :-) mert akkor nem tudod németül érvényesíteni a betétbiztosítást. Nem erről szólt a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!