Ha idegen bankfiókban szeretnék felvenni pénzt a bankártyámmal,belföldön,akkor azt megtagadhatja a bank,ha amúgy van fedezetem a kártyámon?Ugyanis ily módon kedvezőbb lenne a felvétel!
ATM nél a limit a problema!
500000 Ft a kartyam limitje azt felvehetnem 1 tranzakcioval idegen ATM ből 1245 Ft-ért!
Csak annyit nem ad ki az ATM 1 tranzakcióra!
Az otp Hirdetmenyében idegen bankfiok is szerepel 1445 Ft-os díjjal 3200000 Ft összeghatárig!Ez van leírva feketen fehéren!
Ugyanekkora összeg sajat otp fiókban több tízezer Ft lenne!
Ha idegen bankfiók is szerepel mint opció akkor jogom van ott is kivenni a pénzem,vagy az idegen bank megtagadhatja?
Erre van valami törvényi előírás?
Nyilván saját bankból venném fel ha ott lenne kedvezőbb,de nem!!!!!!!
#13 A lenyeget nem erteted!
Persze megtettem,felhivtam rs mondtak barmelyik bankfiokban(Mkb,Erste,Cib,stb)felvehetek penzt otp ügyfelkent otp bankkártyaval!Fe az idegen bankok meg ezt nem teszik lehetővé,azt mondjak a sajat bankomba menjek!
Ezert kerdeztem van-e erre valami törveny?
Ez a kitétel azt jelenti, hogy ha máshol veszed fel, akkor az OTP ennyit tesz rá, plusz a másik bank is ráteszi a saját díját. Nem lesz máshol olcsóbb.
Azt tudod tenni, hogy átállítod a limitet egymillióra, és másik automatánál veszel fel pénzt. Az UniCredites pl kiad egymilliót. Még így is olcsóbb, mint a saját bankfiókban felvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!