Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » CIB bankszámlaszámra bármely...

CIB bankszámlaszámra bármely bankból utalhatok pénzt? Lent.

Figyelt kérdés

Tehát ha bemegyek egy OTP bankba akkor bármely más bankszámlaszámra utalhatok a pénzt?

Mert igazából interneten rendeltem valamit, és előre utalással kell fizetni, én csak OTPből utaltam eddig igy,de ez elvileg (CIB) bankos számlaszám...és most nemtudom h cib bankba mennyek vagy mind1 :)

2010. aug. 12. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:

készpénzt akarsz befizetni? akkor cib fiókba kell menj

ha van otp számlád és utalni akarsz, akkor otp-be (bár a fenének nem érné meg 700-800 Ftos utalási díjjal bankfiókból utalni)

2010. aug. 12. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Természetesen lehet, és egy belföldi átutalás sok helyen ingyenes. Ahol nem, ott is csak egykétszéz forint.

Az előző egy szavát se hidd el.

2010. aug. 12. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:

kedves második, hülyeségek beszélése helyett tán nézd meg az otp kondíciós listában, hogy az eseti átutalás bankfiókból mekkora költséggel jár ;) meg fogsz lepődni

nem mellesleg, ha nincs számlája, akkor utalni nem tud, csak kpben befizetni és cibes számlára otp-ben befizetni nem fog tudni....ez kb olyan lenne, mintha a teszkóban vásárolnál, de az ósanban akarnál fizetni

2010. aug. 12. 12:46
 4/9 A kérdező kommentje:
a 2. kommentelőnek köszönöm a válaszát, az első meg ne utaljon inkább :D
2010. aug. 12. 13:14
 5/9 A kérdező kommentje:

jah hubocsi nemfrisítettem... :D

hát most akkor valaki mondja már meg értelmesen lécci h tudoke vagy nem :D de miértne tudnék szerintem .. mert mi van ha külföldre akarok pénzt utalni, jah és igen kpban akarom befizetni... akor is kikell mennem egy külföldi bankhoz? most nemvágom nah :D

2010. aug. 12. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Először is azt kéne tisztázni, hogy neked van-e bármilyen bankban egyáltalán folyószámlád?

Ha sehol nincs folyószámlád, akkor csak KP-t tudsz befizetni valaki számlájára, vagy elküldeni a címére, de ezt nem utalásnak hívják, mert utalni csak számláról számlára lehet.

Folyószámlával nem rendelkező személy több módon is juttathat pénzt másoknak.

külföldre pl így utalhatsz postán:

[link]

Postán rózsaszín csekken adhatsz fel pénzt itthoni magánszemélynek.

Aztán van még egy rakás online lehetőség, de szerintem neked most nem erre van szükséged.

Ingyenesen csak úgy tudsz valakinek pénzt juttatni, ha a fogadó fél rendelkezik folyószámlával és Te abban a bankban adsz fel neki Kp-t, ahol ő a számláját vezeti.

Pl ha valakinek CIB-es számlája van, akkor bárhol az országban Te bemehetsz egy CIB-bankba, kitöltesz egy KP befizetős nyomtatványt, felírod rá a számlaszámát, a nevét, a Te nevedet és máris elküldheted neki ingyen a pénzt, ami azonnal meg is jelenik a számláján.

Vágod?:)

2010. aug. 12. 16:44
 7/9 Hintalow ***** válasza:

Itt két lehetőség van: ha neked VAN bankszámlád bármilyen banknál, akkor arról tudsz utalni a cibes számlára(a te bankod bármelyik fiókjában, telefonon v. interneten ha vannak hozzá kódjaid)

Ha neked NINCSEN bankszámlád, akkor csak és kizárolag CIB fiókban tudsz befizetni arra a számlára.

2010. aug. 12. 16:46
 8/9 Hintalow ***** válasza:
Közben megelőztek, de lényegében én is azt foglaltam össze, mint az elöttem lévő.
2010. aug. 12. 16:47
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :D KPban nyomta a pénzt..de kerestem egy CIB bankot és ugy ... :D már megoldottam de köszi a válaszokat (L)
2010. aug. 15. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!