Ha Smartbank-ból letiltattam a kártyámat, és igényeltem egy újat, az új kártya átvétele után kell valamit csinálnom?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kell-e aktiválni a kártyát? Ha fizetek vele akkor ugyanúgy fogom látni a Smartbankban a tranzakciókat? Ugyanaz marad a PIN kódom is vásárlásoknál?2020. dec. 1. 23:43
1/2 anonim válasza:
Az első használattal aktiválódik az új kártya, a régit meg ugye letiltottad már, szóval az lényegtelen.
Írd még alá a hátoldalán és kész is vagy. Ez gyakorlatilag csak formalitás, ugyanis én még életemben nem találkoztam olyan szituval, hogy a bankkártyámat azért nem fogadták volna el, mert nem volt rajta az aláírásom, de mindezek ellenére gondolom nem véletlen van feltüntetve egy bankkártya hátoldalán, hogy aláírás nélkül érvénytelen.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséged!
2020. dec. 2. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!