Ismerősöm eladja a lakását, a kérdése OTP-től mennyi a díja ha 5 milliót felszeretne venni a bankszámlájáról?
otp weboldal --> számlacsomag hirdetményeinek kikeresése
nem egy atomfizika...
Kb ennyi:
"Készpénzfelvétel díja a számlához ajánlott bankkártya esetén
OTP fiókban bankkártya nélkül 212 Ft + 1,49%
Idegen fiókban bankkártyával 1.189 Ft + 0,6%"
Ez 5 milliónál 75ezer jó magyar forint OTP fiókban.
Ha más fiókban venné fel az meglepő módon csak kb 31ezer forint.
Ez mindenképp megér egy telefont az OTP felé, hogy tényleg igaz-e.
Bocs, hogy válaszolok, mert nem OTP-s vagyok, hanem CIB-es.
Más okokból kell nekünk is kp-t felvenni. Bankfiókban nem érdemes, plusz díja van.
Napi 1 milliót lehet 3 részletben automatából, mivel egy tranzakció max 400 ezer lehet. Ha beleszámítom a díjtalan kp felvételt, akkor is csak 2*600 ft-omba került.
Na most a te esetedben 5 milliót úgy csinálnám, hogy hónap utolsó napján, a következő hónap első napján, így már 1200 ft-ot spórolsz.
Tehát OTP-sként (emlékeim szerint, mert rühelltem azt a bankot, a legdrágább ma Magyarországon, ezért váltottam CIB-re) nyitnék a CIB-nél számlát, átutalnám rá, és úgy venném fel.
Egyébként meg nézd meg az OTP-nél az automatás felvétel szabályait. A fiókban személyesen felvéve tuti plusz díjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!