Tapasztalatok alapján melyik bank adja meg leginkàbb a babaváró hitelt?
"Ha megfelelsz a felteteleknek, mindegy, mert ez kozpontilag szabalyozott hitel,"
Ekkora nagy marhaságot nem is szabadna leírnod. Mi most vettünk fel babavárót, a CIB Bank nem adta meg az OTP Bank viszont simán. Megfeleltünk az összes feltételnek, 0 hitellel, bőven elég keresettel a CIB meg úgy elutasított minket, mint annak a rendje. Van egy külön szigorú belső szabályzata ami mondjuk előírja, hogy mindkettőnknek legyen CIB folyószámlája vagy X ideje legyünk CIB-esek és már ki is estünk a rostán. Egy a biztos: a CIB Bankot kerülni kell messziről, ha nem vagy alapból az ügyfelük!
Mi a saját bankunkhoz fordultunk első sorban. Ők azt mondták csak a törvényi előírásokat nézik a bírálat során. Mivel ügyfeleik vagyunk, ezért nem tudom ezzel kapcsolatban van-e elvárásuk. Van náluk lakáshitelünk is. Elsőre megkaptuk a maximális összeget.
Szerintem kényelmi szempontból érdemes először saját banknál próbálkozni. Ha ők valamiért durvább feltételeket szabdnak, akkor induljatok el más irányokba.
"Nincs ilyen, hogy mindkettőtöknek kell cib szamla6. Nálunk is csak férjem cibes, simán megkaptuk."
Akkor is egy köcsög a CIB. Mindennek megfeleltünk mégsem adták meg a babavárót.
Én a Cib banknál vagyok, nem kaptuk volna meg ott.
OTP-nél vettük fel végül, sima ügy volt. Viszont az OTP-nél mindkettőtöknek kell legyen számlája vagy társkártya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!