Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 4 számjegyű telekód micsoda?...

4 számjegyű telekód micsoda? Eddig nem kért online vásárlásnál ilyet.

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Olvasd el a bankod tájékoztatóit.

Ha az e-maileket kitörölted, nézd meg a netbankban. szigorítottak az online vásárláson

2020. nov. 11. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

Brüsszelből jött a parancs hogy nem elég biztonságos a magyar rendszer, ezért kötelező a telekód is. A bankodnál tudod beállítani, tehát az sms kód már nem elég, hanem meg kell adnod az általad beálított telekódot is amelyet akár mondjuk megtehetsz interneten keresztül is belépve bankod netes felületére.

Tehát minden egyes vásárlásnál már 2 kód lesz

De a jövöben még további szigorítások várhatóak.

EUban sok a félbolond életképtelen hulladék akiket még ígyis kirabolnak a csalók ezért kell több ilyen kód.

2020. nov. 11. 09:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen szarságokat kitalálni? Sosem fogom megérteni, főleg világjárvány idején. Azokkal mi van, akik mondjuk karanténban vannak és nem tudják elintézni az ügyeiket? Legtöbb ember online nem tudja ezeket megcsinálni. Elmennek a jó *****
2020. nov. 11. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem is számlafizetés közben ért a meglepetés hogy nem tudom befizetni, de viszonylag gyorsan betudtam állítani internetbankban de számomra is rendkivül kellemetlen volt ez újabb eus szivatás, tulajdonképpen minden napom arról szól hogy éppen az eu miatt megint mit kell átalakítani vagy hogyan szivatott be ez a diktatórikus szervezet
2020. nov. 11. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha van más ötleted a félbolondok kiszűrésére, akiket a saját hülyeségeiktől kell a többinek megvédeni, hajrá, ird meg nekik.
2020. nov. 11. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Kolléganőmnek a bankszámlája utolsó 4 számjegyét kérte telekód címén újonnan - eddig nem kért semmit. OTP. Az ügyintéző is akkor olvasgatta, amikor ment kérdezni a fiókba.
2020. nov. 11. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Az a baj pont az emberek miatt vezetik ezeket be.

Sok selejt elmenti kártyaadatot munkahelyi gépen, gyereke ver el ezer eurókat steamen stb.

Fogni kell a 30 iq kezét

2020. nov. 11. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Speciel OTP-nél az utolsó 3 számjegy a telekód. Ha sima lakossági bankkártyád van, az elmúlt évben vásároltál a neten akkor elég egyszer kódot változtatnod a netbank oldalon. Kell egy kis idő amíg szinkronizál, én a változtatás után egy órával még nem tudtam kaját rendelni a Netpincérről.
2020. nov. 11. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez megint egy olyan dolog, hogy a normális ember szív a sok idióta miatt. Már az SMS kód is egy baromság volt, de még egy lépcsőt bevezetni?! Aki hülye haljon meg alapon én hagynám, hogy a sok hülye adja csak meg a kártyaszámát a sok phishing oldalon és számoljon a következményekkel!
2020. nov. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!