A CIB Bank hány százalék önerőt kér el lakáshiteleknél?
Nem találsz erről infót...
Függ a hitelezni kívánt ingatlantól, az elhelyezkedésétől, és a fizetésedtől, a múltadtól, stb.
Ráadásul a bankok úgy adnak kölcsön, hogy ha elutasítanak, nem kötelesek megindokolni az elutasítás okát.
Az a legbiztosabb, ha min. 30 % önerővel rendelkezel, már csak azért is, mert az értékbecslő becslésétől is függ, mennyi hitelt adnak (mennyire értékeli az ingatkant), plusz a lakásvásárlás után 4 % vagyonszerzési illeték is van.
Úgy látom, nem érted: A BANK DÖNTI EL, MENNYIT HITELEZ.
Megyeszékhely... Győr is megyeszékhely, meg Salgótarján is, de ugye könnyen belátható, hogy nem ugyanolyan értékű a két település.
Ó, istenem, megint belefutottam egy olyan kérdezőbe, akinek égig ér az egója :-(
Ez itt egy segítő oldal, SEGÍTSÉGET KÉRTÉL egy kérdésben, szívesen válaszoltam (1-es válasz), de mivel nem tetszik a válasz, ezért én vagyok az idegbeteg:D :D
Csak "hangosan" mondtam, hogy megértsd :D- mert elsőre nem sikerült :-)
A viszontlátásra - tovább nem pazarlom Rád az időmet.
Mint tudod, az idő pénz - úgyhogy megyek inkább pénzt keresni :D
"Ez itt egy segítő oldal, SEGÍTSÉGET KÉRTÉL"
Igen azt kértem és ez egy valóban segítő oldal is lenne, ha normálisan válaszoló, segíteni (és nem kioktatni) akaró felhasználókból állna a közösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!