Személyi kölcsönt hogyan igényelhető?
Sziasztok!
Január óta dolgozom a munka helyemen, március 20.ával megszunt ideiglenesen a virus miatt. Utána június. Ától lettem újra visszajelentve, de csak 4oraban. Így a fizetésem 85000ft volt. Most szeptember 1-től 8 órába jelentették vissza így nettó 210.000 ftot kapok. Szeretnék felvenni személyi kölcsönt ahoz megkell várnom ugye a 3 hónapot? Tehát december környékén vehetnek csak fel ugye? Illetve ilyen fizetésre mennyi az amit megkaphatok? A másik ha mondjuk megint beut vmi
és elveszitem a munkámat a hitelfelvetel után pár hónappal akkormi a teendő? De tudom fizetni a hitelt... Köszönöm szépen segítő válaszotokat.
És mennyi személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Mert az sem mindegy...
Meg aztán az sem mindegy, hány éves vagy - sok bank 23 éves kor alatt nem is ad kölcsönt.
"Szeretnék felvenni személyi kölcsönt ahoz megkell várnom ugye a 3 hónapot?"
A 3 hónap az a próbaidő letelte - nem fognak 3 hónap és 5 nap után hitelt adni rögtön. Ismerek olyant, akinek fél év munkaviszonyra sem adták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!