Melyik banknál próbálkozzak hitelért?
1M Ft-ot szeretnek felvenni 3-4 evre, az erste es a cofidis visszautasitott.
25 eves vagyok, 200000-210000 ezer ft a netto fizum+cafeteria, 4 honapja vagyok a jelenlegi munkahelyemnel (sajnos a covid miatt elotte egy jo ideig nem dolgoztam), hatarozatlan ideju a szerzodesem es mar lejart a probaidom.
Erdemes megprobalni pl. a K&H-t vagy mas nagyobb bankot?
Esetleg Sberbank?
Koszonom!
Van számlavezető bankod, ahol régebb óta vezeted a számlát?
Lehet, hogy készpénzben kapod a fizetésedet?
Amúgy 4 hónap munkaviszonyra nem nagyon fognak adni, főleg nem ilyen fiatalon.
Próbáld meg a Providentet, de nagy reményt ne fűzz hozzá.
"4 honapja vagyok a jelenlegi munkahelyemnel (sajnos a covid miatt elotte egy jo ideig nem dolgoztam)"
???
Ezt most nem igazán értem: A koronavírus miatti elbocsátások márciusban kezdődtek, februárban még csak a kínaiaktól hallottunk a vírusról.
Azt írod, 4 hónapja van munkád - azaz visszafelé nézve aug., júl. jún és május.
"elotte egy jo ideig nem dolgoztam"
Szóval max márc, ápr-ban nem dolgozhattál a koronavírus miatt.
Ha régebb óta nem dolgoztál, akkor az nem a koronavírus miatt volt, bocsi :-)
K&Ht nem hitel miatt de ott hagytam. Nagyon nem voltam velük megelégedve.
Sberbank pozitív a tapasztalat.
OTP elég negatív.
Ha a cofidis nem adott hitelt, akkor senki nem fog
Én a helyedben lekérném a khr történetet, mert valami ott nem stimmel
"Én a helyedben lekérném a khr történetet, mert valami ott nem stimmel"
Lekérheti, de nem feltétlenül ott van gond.
Egyszerűen csak túl fiatal és nincs elég munkaviszony a háta mögött - gondolom én, de nem tudom, mert a kérdező azóta még nem jött...
#4 hülyeség. Nekünk a cofidis elutasította kapásból a kérvényünket indoklás nélkül. 1 milliót szerettünk volna felvenni 300 fölötti fizura.
Az OTP-nél interneten igényeltük, be se kellett menni, itthon fél óra alatt megvolt a szerződés internet bankon keresztük. Egy óra múlva a számlán volt a pénz. De több mindenkitől hallottam, hogy a cofidis nem állt szóba velük, nem minimálbéres fizuval se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!