Másnak is ilyen drága a bankkártyája?
Éves díjként felszámoltak 6.600 forintot, havonta pedig 770 forintot vonnak le úgy hogy a legolcsóbb csomagot választottam...
Nektek mennyibe kerül és melyik banknál vagytok?
Előre is köszi a válaszokat.
#1 vagyok
Ja, Erste bank. Ez lemaradt.
De egy ilyen kérdésnél miért nem írod le a bank és a számlacsomag nevét?
Ez lenne a minimum.
Így semmi értelme a kérdésnek.
Nekem CIB és Raiffeisen bankszámlám van, egyikre se fizetek havidíjat, csak éves kártyadíjat.
Raiffeisen-nél ehhez kell havi 50ezres forgalom. (aki most köti annak talán talán 80), de ebbe beleszámít, ha más banknál lévő saját számlámra utalok.
CIB-nél meg a számlára kell jönnie legalább a havi minimálbérnek az ingyenességhez.
4-esnek abszolút igaza van.
Nekem OTP Net számlacsomagom van (már nem köthető) 3.800 ft az éves kártyadíj és havi 580 ft a számlavezetés, ezért korlátlan számban ingyen utalok.
Ilyennel még nem találkoztam, hogy éves díja és havi díja is van bankkártyának; havidíjassal sem.
Hitelkártyám nincs.
A betéti kártyám éves díja 5526 Ft; évente egy alkalommal, a gyártási évfordulón vonják le.
A virtuális kártyám éves díja 1500 Ft; évente egy alkalommal, a gyártási évfordulón vonják le.
Egy ősrégi, megtartható, de már sok-sok év óta nem választható számlacsomagom van az Erste banknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!