Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az normális, hogy az OTP...

Az normális, hogy az OTP levont 4900 forintot "BANKKÁRTYÁVAL KAPCS. DÍJ" névvel?

Figyelt kérdés
Ilyen még sosem volt, csak havonta a 180-200 Ft-os zárlati díjakat szokta lehúzni. Nem magas ez egy kicsit?

2020. aug. 30. 17:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

"Nekik is meg kell élni valamiből"

Azért annyira nem kell sajnálni a bankokat. OTP-nél nulla kamatot kapsz a pénzed után, lekötött betét is nevetséges kamatot hoz. Ettől ők még kamatoztatják, és ebből élnek... Az 5-7ezer forintos kártyadíj nevetségesen magas, máshol 2-3ezer

2020. aug. 31. 06:18
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Igen ez az éves díj lesz. Egyébként azt én se értem, hogy a közleménybe miért nem írják be a díj pontos nevét, hogy ne kelljen így találgatni vagy utánajárni, ha az ember nem tudja fejből ezeket a díjakat.
2020. aug. 31. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-7 ezer azért nem nettó nyereség, a kártyatársaságok (Visa, Mastercard stb.) sem ingyen dolgoznak, az ATM-eket sem igyen tölti a pénzszállító cég, a POS terminálok sem teleportálással jelennek meg az üzletekben, ahol aztán lecsippantod a kártyád kényelmesen, de valahogy mindig az OTP van kihozva g.cinek, mintha pisztolyt tartana bárkinek is a fejéhez, hogy nála vezesse a számláját.

Ha azt nézem, hogy egyszer éjszaka betörtek hozzám és elvittek 'csak' 10 ezer ft-ot (plusz a többi cucc), nem, nem sok 4900 cserébe azért, hogy nem kell magamnál kp-t tartanom.

2020. szept. 18. 00:20
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Nézd, ha az összes bank meg tudja oldani hogy 2-3ezer az éves kártyadíj (sőt van ahol 0), akkor az 5-7ezer még mindig nevetségesen magas. Összehasonlításképp a bankomnál a Platinum Mastercard éves díja 15ezer.
2020. szept. 18. 10:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
OTP-nél a szerződéskötés idejétől függően más árak vannak, nekem 3100 az éves díjam, 8200-nál nem is látok drágább kártyát, szóval a 15 ezer/évet nem gondolnám olcsónak.
2020. szept. 25. 12:45
 16/16 anonim válasza:
0%
Anyámnak 33.000 Ft os rokkant nyugdíja van és az 5100 Ft kicsit sok szerintem...+ mellette 1100 Ft minden hónapban.
2021. szept. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!