A PayPal-nak van kártyahasználati díja, és ha igen, mennyi?
Nincs.
Vásárlóként díjtalan a használata.
legtöbb esetben nem díjak vannak, inkább árfolyamváltásoknál vannak trükközések, ha arra van igény.
nemrég az ott euroban tárolt pénzemet átutaltam a forint számlámra, és az akkori középárfolyamhoz képest úgy bő 10 Ft-tal rosszabb áron váltotta át...
nyilván nem titok, tájékoztat, hogy mennyiért vált át, csak kissé kellemetlen, mert egyébként azt kiemeli, hogy semmilyen átutalási díjat nem tartalmaz stb.
Régebben mintha azt olvastam volna, hogy a PayPal drágább, mintha anélkül folytatnánk tranzakciót.
Kérdésem még, hogyha regisztráltam, megadtam az adataimat és a kártyaszámomat, akkor teljesen ingyen használhatom? Az, hogy igénybe veszem a PayPal-t, az nekem nem kerül pénzbe? Pl. nem fog minden hónapban számlázni, vagy évente egyszer nem kell befizetnem valamit, amiért PayPal-t használok?
Mely esetekben kell fizetni? Mik kerülnek plusz költségekbe?
Szükség esetén meg lehet szüntetni a PayPal fiókot? Ez sem kerül pénzbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!