Transferwise számlámat megtalálhatja a végrehajtó vagy a NAV?
Igen én is ezen gondolkodtam második. Max azt tudom elképzelni ha utalgatnék róla a magyar számlámra? de még ezt is nehezen ...
első köszi
Ha nincs kapcsolatban a magyar számláddal, nem valószínű, hogy megvizsgálnák, van-e ilyen számlád.
Ha utaltál róla a számládra, vagy töltöttél oda a saját számládról összegeket, akkor a számlatörténetben látszik, hogy kapcsolatban állsz a Transferwise-zal és előfordulhat, hogy információt kérnek tőlük rólad, amit a Transferwise a törvények értelmében köteles lesz megadni.
Mivel csak egy virtuális számláról van szó, inkasszót nem tudnak rá kivetni, de ahogy írták, találhatnak rá módot, hogy végrehajtás alá vonják. Ha adócsalás miatt érdeklődnek utánad, lehet, a Transferwise maga dönt úgy, hogy zárolja a számládat és szerződést bont veled, amire a felhasználási feltételek szerint bármikor lehetősége van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!