Bitcoin loophole igaz, működik, vagy csak parasztvakitas?
Annak működik aki érti a piacepemzést. Nem úgy van, hogy belefrktetsz nulla tapasztalattal, mert akkor garantálom, hogy veszíteni fogsz. Én nem értek hozzá, de a férjem bróker.
Na pont az ilyenektöl óv mindenkit.
Ez a legjobb pénzkereseti lehetőség!!!négy
Csak odafizeted a pénzt és egy kereskedő robot automatikusan egyre több bitcoint keres rajta! Nem kell semmit se csinálni csak dől a pénz, mindenki végtelenül gazdag lesz! És ezek a jólelkű emberek ezt csak neked üzemeltetik totál ingyen! Már regisztrálok is, kész szerencse hogy találtam vagy 4 tök különböző hivatalos oldalt!
1.
Én is úgy tudom, hogy ehez pont hogy nem kell sokat erteni, hanem egy robot kereskedik vele.
Szóval lehet össze keverés valamivel
Scam. Létrehoztak vagy 100-féle olyan oldalt, ami reklámozza, de még szakérőnek tűnő ajánlóoldalakat is, sőt még youtube videókat is amelyben dícsérik. Az egyik legismertebb a magyar közönség számára az OTP vezér nevével megírt reklám, amihez Csányinak nyilvánvalóan semmi köze nincs. Nem vicc, tényleg ennyire szorgalmasak a csaló bácsik és nénik. Profik. Kár, hogy a csalásban.
De fellelhetők már olyan videók, amelyben elemzik azok akik vették a fáradtságot és utánajártak és elmondják, hogy miért átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!