Elkepzelheto hogy visszakapom a penzemet ?
Bankkartyam soha nem volt a kezemben, igy osszes penzemet leszedte a volt parom.
Igenyleskor tudomasom nelkul, kettonk nevere, azaz tarsaskartyat csinaltatott. Ez is, es hogy nincs a kartyan penz, mindketto csak nemregen derult ki.
Igen, de ha lehetosegem is lett volna infot olvasni, abbol sem ertettem volna egy szot sem.
Remelem sikerul bizonyitekokat talalnom, mert tevedesben tortent az egesz.
Kizárt dolog.
Az, hogy nem tudtad, hogy neki is van hozzáférése a számlához, senkit nem érdekel.
Tudom jol h ez nem erdekli a bankot, ott volt az alairasom es kesz.
De mint irtam, remelem sikerul bizonyitekokat talalni a feljelentes utan.
Mivel megvannak papiron a banki mozgasok, es azon is lathato pl amikor en munkahelyemen voltam is vett le penzt, es szamomra ismeretlen embereknek utalt, es szamomra ismeretlen emberek is kuldtek penzt a szamlara, es az automataknal is lathato pl a kameran, hogy SOHA meg automata kozeleben sem voltam.
De nem volt jogszerűtlen, hogy levett pénzt, mert te hatalmaztad fel rá. Ezért teljesen mindegy, bizonyítod-e, hogy ő volt, mert ezzel nincs semmi baj.
Azt kell bebizonyítanod, hogy átvert, és nem tudtad, mit írsz alá. Ez meg gyakorlatilag lehetetlen ilyen távlatból.
Koszi a valaszokat.
Azt hiszem bizonyitani tudom hogy atvert a bankkartyammal kapcsolatosan, hiszen mashol is atvert vagy csalt, szinten nyelvproblemam miatt...
Most ezt nem értem. Ki a számlatulajdonos, és ki a társtulajdonos?
Hogy lett kártya? Mit írtál alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!