Euro kötvény?
Figyelt kérdés
Tudtok róla mondani valamit ?2010. aug. 2. 22:23
1/12 anonim válasza:
A kibocsátó garantálja a vagyona erejéig a visszafizetést, ha elfogyott a vagyon, akkor arányosan kevesebbet fizetnek vissza. A kibocsátó a tevékenysége hasznát vagy a vagyonát átváltja eurora és kifizeti a kötvényest a lejárar időpontjában.
2/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen típusú euró kötvény, de igen, elég sok féle van. Konkrétum? Megvan már, vagy csak szeretnél? Konkrét elképzelés?
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs elképzelés,5ezer eurom van,1,max 2 évre.
Átváltani NEM akarom,ha berakom valutaszámlára,nem kamatozik szinte semmit.
Köszönöm,ha van valakinek tippje !
2010. aug. 4. 22:13
4/12 anonim válasza:
A valutaszámláról amit írtál, az sajnos így igaz, az esetek nagy többségében :( Azért persze van kivétel, de abban igazad van, hogy nem bankok felé kell elmozdulni.
Ez az infó még mindig kevés, ezért kérdezem, hogy megoldható e az, hogy találkozzunk és a részletes helyzet ill. igények ismerete alapján tudjak ajánlani valamit. Egyébként független vagyok minden pénzintézettől, viszont szereztem rálátást erre a témára.
5/12 A kérdező kommentje:
De én vidéki/Kistelek/ vagyok.
2010. aug. 5. 13:07
6/12 anonim válasza:
MKB bank 3,5% euro kamat. Tiszta 2,8 LEADÓZVA
7/12 anonim válasza:
Szegeden szoktál járni? Mondjuk holnap délután 6-kor, Azért kérdezem, mert akkor lesz egy általános tájékoztató, ami Téged érdekelhet!
8/12 A kérdező kommentje:
B@sszus,az őszi otthoni munkák...ritkán ülök gép elé,lekéstem.
Következő?
2010. szept. 28. 22:11
9/12 anonim válasza:
Jövő hét kedd du 6 óra. El tudsz menni?
10/12 A kérdező kommentje:
Jó helyism.van.Hova kell mennem?
2010. szept. 29. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!