Már másodszorra látom, hogy a Lidliben okosórával fizetnek. Hogyan lehet ezt megoldani? Drágább így a költsége vagy ingyenes ugyanúgy mint a bankkártyás fizetés? Milyen típusú okosóra alkalmas erre a legolcsóbbak közül?
A Xiaomi Mi Band 4 -nek van NFC -s változata (is). Illetve úgy rémlik, az 5 -ösnek is van/lesz. Azzal nem kivitelezhető az NFC -s fizetés?
(Bocsánat, hogy én is kérdezek, de nem tudom a választ, viszont ez a kérdés lehet hogy előrébb viszi a kérdezőt (is és engem is)).
Nekem Apple Watchom van, használtan vettem Facebook Marketplace-n, iPhone-al jól működik, OTP-s bankkártyával is tudok vele fizetni, meg Revolut és Curve kártyákkal is.
Curve kártyával extra visszatérítést kapok 3 kiválasztott cégnél fizetéskor. Én Spar, Aldi, DM-et választottam ki, de Meki biztosan lehetne és talán Lidl-t is választható, arra nem emlékszem.
Úgy hallottam, hogy még az Apple Pay se megy mindegyik bank kártyáival, mert a kisebb bankok nem szerződtek le rá, vagy csak az olcsóbb csomagokban nem ilyen kártyát adnak, ezért az ő ügyfeleiknek még Apple eszközökkel is csak a Revolut vagy Curve használatával működik az érintés nélküli fizetés.
Szerencsére engem nem érint, de az kimondottan gáz volna, ha tényleg igaz, hogy más okos órával egyáltalán nem lehetne fizetni.
Más fajta órával nincs semmilyen tapasztalatom, de barátnőm NFC-s Huawei telefonjával simán tud érintés nélkül fizetni az OTP-s kártyájával. Meglepne, ha ezt egyik nem Apple okos óra sem tudná, miközben a nem Apple telefon igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!