Akik most júniusban igényeltek diákhitel pluszt, mennyi idő alatt folyósították?
Figyelt kérdés
Azért a júniusiakat kérdezem, mert májusban többen igényeltek az első hullámmal...gondolom lassabb ügyintézés volt.
Mire számíthatok ha most hétfőn vittem be a bankba a papirokat.
Oldalukon ugye az van fent, hogy igényléstől szánilt 10bapon belül.
Mennyire tartják magukat ehhez?
2020. jún. 18. 22:34
1/11 anonim válasza:
engem is érdekelne, ma igényeltem.
azóta van valami? :)
3/11 anonim válasza:
Én jún. 22-én igényeltem, azóta semmi. Mondjuk PTE-s vagyok, nem a gyorsaságukról híresek. XD
4/11 anonim válasza:
Nekem azt mondtak h a Pte szokott a leggyorsabb lenni, enis igenyeltem es kb 1 hetre ra vissza is igazoltak :)
5/11 anonim válasza:
PTE-s vagyok :) leadastol 17 napra kaptam meg
6/11 anonim válasza:
Köszi nektek :) Én ELTE-s vagyok, 29-én igényeltem, azóta semmi. Remélem hamarosan történik valami.
7/11 anonim válasza:
De ha elutasítják, arról is kéne kapni valamit, nem?
8/11 anonim válasza:
Ha megfelelsz minden feltetelnek nem fogjak elutasitani. Hivd oket sokszor en is ezt tettem😀
9/11 anonim válasza:
Nos, közben megszűnt a jogviszonyom sajnos, emiatt várnék egy elutasítást, de az sem jön. Szeptembertől megint aktív lesz, mert a PhD-t kezdem, de azt most nincs honnan tudják. Ha nem kapok semmi választ addig se, mindenképp írok, nehogy az legyen, hogy 2x próbálom felvenni. :D
10/11 anonim válasza:
Tudom, nem is lehet 2x, ahhoz előtte az egész összeget vissza kellene fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!